Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal descrie categoriile de date pe care le
prelucram in gestionarea relatiei cu clientii si colaboratorii nostri, modalitatile si scopurile in
care le colectam, situatiile in care le transferam unor terti, precum si drepturile de care
dispuneti potrivit Regulamentului UE 2016/279 privind Protectia Datelor cu caracter personal.

Societatea CSB AUDIT SRL este o societate comerciala care ofera servicii de contabilitate si face
parte din grupul CONTABRIO. Conform legislatiei privind protectia datelor, CSB AUDIT SRL este
operator de date cu caracter personal. Prin operator de date cu caracter personal se intelege
orice persoana fizica sau juridica care controleaza si este responsabila sa pastreze si sa utilizeze
datele cu caracter personal indiferent de forma acestora (cum ar fi pe hartie sau in format
electronic). Societatea CSB AUDIT SRL are sediul in Cluj, Cluj-Napoca, Str. Marin Preda nr. 22,
este inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului J12/1821/2008, are cod fiscal: RO23752932
si este proprietara a website-ului www.csbaudit.ro

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot cuprinde:
-informatii de contact cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon
mobil, fix sau numarul de fax, adresa postala de domiciliu si/sau adresa profesionala;
-datele colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor similare rezultate din
navigarea dvs pe pagina noastra de internet

Operatiunile de prelucrare a datelor dvs personale sunt efectuata in baza unui temei juridic
cum ar fi:
-prelucrarea este necesara pentru ofertarea, incheierea sau executarea unui contract la care
dvs sunteti parte;
-prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului dvs;
-prelucrarea este necesara in vedera respectarii unei obligatii legale a operatorului, de exemplu
obligatiile de pastrare a evidentei in conformitate cu dreptul fiscal si comercial si procedurile
CSB Audit SRL;
-pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau altei persoane fizice
-pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public
-inscopul unor interese legitime ale CSB Audit SRL sau ale unui tert, cu excepta cazurilor in care
interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei fizice vizate prevaleaza
asupra acestor interese;
-pentru mentinerea si protejarea securitatii serviciilor, prevenirea si detectarea amenintarilor
de securitate, a fraudei si altor activitati criminale sau rau intentionate;
-pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

Putem folosi datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
-pentru a oferi servicii de contabilitate, consultanta fiscala, administrare de personal, alte
servicii pe care le presteaza societatea in cadrul activitatii sale;
-respectarea obligatiilor noastre legale;
-gestionarea relatiei contractuale cu clientii nostri;
-analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarii cu clientii nostri, efectuarea de sondaje cu
privire la nivelul de satisfactie al clientilor legat de serviciile oferite de societatea noastra;
-in orice scop auxiliar celor mentionate sau in alt scop pentru care ne-au fost furnizate datele
dvs cu caracter personal, cu respectarea legislatiei aplicabile.

In situatiile in care datele nu sunt furnizate sau sunt furnizate partial sau insuficient, CSB Audit
SRL isi rezerva dreptul de a nu indeplini sau a nu procesa solicitarile primite.

In baza consimtamantului dvs, va putem transmite comunicari prin canalele pe care le-ati
agreat (de ex: e-mail, sms, telefon) pentru a va tine la curent cu privire la serviciile, produsele si
evenimentele CSB Audit SRL.
Vom avea nevoie de datele dvs cu caracter personal daca doriti sa achizitionati produsele si
serviciile noastre. Daca nu doriti sa ne furnizati aceste date este posibil sa nu va putem furniza
produsele si serviciile pe care le solicitati sau de care ati putea fi interesati.

Pastrarea datelor cu caracter personal
Vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare potrivit
scopului in care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul in mod explicit si
nu mai exista motive legitime care sa justifice prelucrarea datelor dvs, inclusiv obligatia legala
de a continua sa stocam datele respective.

Drepturile dvs in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal
In conformitate cu prevederile regulamentului, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu
prelucrarea datelor:
-Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le
deținem;
-Dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
-Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizarii de catre noi a datelor dvs cu caracter
personal;
-Dreptul la stergerea datelor dvs cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras
consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara
legii;
-Dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiți o copie a datelor prelucrate pe care
le-am primit de la dvs sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dvs;
-Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de
consimtamant. Retragerea consimtamantului dvs nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza
consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In cazurile in care va retrageti
consimtamantul, CSB AUDIT SRL nu va mai prelucra datele dvs cu caracter personal si va lua
masurile corespunzatoare pentru stergerea datelor dvs cu caracter personal. CSB AUDIT SRL
va putea, totusi, prelucra datele dvs. cu caracter personal daca exista un alt temei legal pentru
respectiva prelucrare.

Daca doriți sa va exercitati drepturile mai sus mentionate, va rugam sa ne contactati folosind
urmatoarele informatii de contact:
-Adresa de corespondenta :loc. Cluj-Napoca, Str. Andrei Muresanu nr. 12, ap.2 jud. Cluj
-e-mail: office@csbaudit.ro

Informatiile furnizate pentru exercitarea drepturilor de mai sus sunt oferite de catre CSB AUDIT
SRL in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile dvs sunt nefondate sau excesive in
special din cauza caracterului lor repetitiv, CSB AUDIT SRL poate:
a)fie sa perceapa o taxa tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor
sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;
b) fie sa refuze sa dea curs cererii.

In scopul de a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor, atunci
cand va exercitati unul din drepturi, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea
comunicandu-ne o copie a unui document de identificare sau orice alte informatii necesare
pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

In cazul in care nu sunteti multumit de raspunsul nostru la solicitarea dvs sau considerati ca
prelucrarea s-a facut cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea
in domeniu, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
cu sediul in loc. Bucuresti. Datele de contact ale Autoritatii din Romania se gasesc pe site-ul
oficial: http://www.dataprotection.ro/?page=contact&lang=ro

Programează o întâlnire

Suntem nerăbdători să ne întalnim cu dumneavoastră și să vă oferim din cunoștințele noastre:

Formular

Newsletter

Abonează-te la newsletter și vei primi pe mail cele mai noi articole și promoții din partea CSB Audit:

Social Media

Suntem prezenți și pe urmatoarele rețele de socializare, cu sfaturi utile:

Copyright © 2019 CSBAudit. Toate drepturile rezervate. Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal